Ny nettverkskoordinator i iEarth

Ny nettverkskoordinator i iEarth

Ny nettverkskoordinator i iEarth

Ny nettverkskoordinator i iEarth

Ny nettverkskoordinator i iEarth

Ny nettverkskoordinator i iEarth

Ny nettverkskoordinator i iEarth

News
Apr 11, 2023
Av:

2022 er her og vi i iEarth er klare for det nye året! Ettersom den nye nettsiden har vært nede en lengre periode, har vi ikke hatt mulighet til å presentere vår nye nettverkskoordinator – Thea Krossøy.

Hei! Mitt navn er Thea, og jeg er den nye nettverkskoordinatoren i iEarth.

Jeg startet 01. september 2021, da jeg tok over for Anne Stensland, som gjorde en formidabel jobb. Hun forlot oss for å fortsette sin karriere i Stavanger, og for å bo nærmere familien. Vi vil gjerne takke henne for den gode jobben hun gjorde hos oss.

Så, hvem er jeg?

Jeg fullførte min bachelor- og mastergrad i geovitenskap ved Universitetet i Bergen våren 2020, med spesialisering innen speleologi og kvartærgeologi.

Mørkets hemmeligheter: hovedformålet med masteroppgaven min var å identifisere og undersøke den morfologiske historien til glasiokarst-fenomener i Lomsdal-Visten Nasjonalpark. I dag er jeg ansvarlig for bevaring eller bærekraftig bruk av grotter i Norge, i Norsk Grotteforbund. Foto: Stein-Erik Lauritzen.

Jeg ble en del av iEarth-teamet allerede i 2019, da som studentdeltaker. Som studentdeltaker var det viktig for meg å ta ordet og delta i utviklingen av geofagutdanningen. Siden den gang har jeg fått erfare hvordan iEarth har vokst fra idé til et Senter for Fremragende Utdanning (SFU).

Jeg startet min karriere i Trollfjell UNESCO Global Geopark i Brønnøysund, etter fullførte studier. Dette var drømmejobben, ettersom jeg brenner for formidling av geologi for skoleklasser, turister og internasjonalt. Etter 1 år i geoparken fikk jeg muligheten til å videreutvikle karrieren min som prosjektleder i iEarth, og fortsette mitt engasjement for utdanning. Jeg måtte si ja!

Som nettverkskoordinator vil jeg være administrerende leder for hele iEarth-konsortiet, og være ansvarlig for den daglige kommunikasjonen med samarbeidspartnere, studenter og interessenter. Jeg er også ansvarlig for våre sosiale medier, nettsiden, prosjekter, koordinering av senteret samt rapportering til HK-dir.  Senterleder Jostein Bakke og jeg danner kjernen i iEarth, og sammen med FO-lederne, Education Chairs og andre koordinatorer har vi et spesielt ansvar for kommunikasjon og formidling av nye ideer på tvers av partnerinstitusjonene.

Jeg gleder meg til å starte samarbeidet med universitetene, teamet i iEarth og med andre SFU’er i Norge. Med deres kunnskap og ekspertise, og min kreativitet, ser jeg en lys fremtid for geofagutdanningen i Norge. Jeg ser frem til å representere nettverket eksternt.

Ny nettverkskoordinator i iEarth Ny nettverkskoordinator i iEarth

Thea Krossøy

Stay in the Loop!
Join our mailing list for our newsletter.

Fortsett lesingen

Stay in the Loop!
Join our mailing list for our newsletter.